Prodaja

 

 

U ponudi TV uređaja nalaze se uređaji sa najnovijom tehnoligijom prikaza slike kao što su: SUHD TV Quantum Dot Display, SUHD TV Nano Crystal, UHD, Full HD/HD.
Dijagonale ekrana su u rasponu od od 30" do 75" .

Za profesionalne TV i LED panele odabrali smo kompaniju SAMSUNG

Za tržište  maloprodaje, sportskog, zabavnog i transportnog sektora, Samsungove tehnologije LED panela – donose superioran kvalitet slike, produženu trajnost i pouzdanu tehničku podršku.

Samsungovi LED paneli za upotrebu u zatvorenim prostorijama, prolaze kroz rigorozna fabrička podešavanja i podešavanja na terenu, kako bi se obezbijedio kontinuitet i vjernost prikaza, čak i u uslovima ekstremne toplote ili drugih meteoroloških uslova. Uz to, Samsungovi LED paneli mogu biti pravougaoni ili zakrivljeni, što omogućava kompanijama da dizajniraju i jednostavno instaliraju ekrane koji će odgovarati njihovom brendu i jedinstvenim operativnim potrebama.

Samsungova SMART Signage TV (SSTV) RHE serija proširuje mogućnosti izbora sadržaja za mala i srednja preduzeća (MSP) i vlasnike malih kućnih kancelarija (SOHO vlasnici). Dostupni kao modeli od 48 i 55 inča, sve-u-jednom SSTV RHE elementi omogućavaju poslovnim korisnicima da kreiraju i odmah postave informativan i zabavan sadržaj - tekstove, slike, video snimke i live emisije.