Imamo  više od 10 godina iskustva u savjetovanju i projektovanju informacijskih sistema

 

Kvalitetan odabir partnera za savjetovanje i projektovanje informacijskog sistema je jedna od najvažnijih stvari nakon donošenja odluke kod izgradnje prvog informacijskog sistema ili kod potrebe za poboljšanjem i nadogradnjom postojećeg sistema.

Commerce Engineering će za korisnike svih veličina iz različitih grana industrije ponuditi i implementirati rješenja koja osiguravaju smanjenje troškova poslovanja uz povećanje efikasnosti te olakšani nadzor i upravljanje.

U današnje vrijeme otežanog poslovanja te potrebom za stalnim povećanjem konkurentnosti, informacijski sistem mora biti ekonomičan, pouzdan i siguran te fleksibilan u cilju brzog i efikasnog prilagođavanja potrebama korisnika, njegovih kupaca te novim tehnologijama.

Usluga savjetovanja i projektovanja u svojoj biti obuhvaća sve dijelove informacijskog sistema, od projektovanja infrastrukture i neophodnih sistemskih komponenti do aplikativnih rješenja i korisničke podrške. Jedna smo od rijetkih firmi koja je u mogućnosti ponuditi i implementirati odgovarajuća rješenja kroz sve nivoe informacijskog sistema.

Prilikom savjetovanja oslanjamo se na provjerene i dokazane tehnologije najvećih svjetskih korporacija poput Microsoft-a i HP-a čiji smo dugogodišnji partneri i na čijim tehnologijama i rješenjima zasnivamo rješenja.

Na ovaj način, sistemom „ključ u ruke" korisnik dobiva kompletno integrirano rješenje te podršku za cjelokupni isporučeni informacijski sistem što korisniku omogućava da kroz jedno centralno mjesto ima osiguranu podršku za sve dijelove svoj informacijskog sistema.