Prodaja

Laptopi, desktop računari, periferija...
Kvalitetna i izvrsnog dizajna, mobilna ali lagana, izvsnih performansi i funkcionalnosti.. sve je to u našoj ponudi  informatičkog hardware-a .

Asortiman računara i i periferije će Vam sigurno pomoći u ljepšem provodu poslovnog i slobodnog vremena te Vam pomoći u donošenju mnogih odluka i pohranu najvažnijih podataka.

 

U današnje vrijeme je vrlo teško izabrati pravi laptop. Imamo bogatu ponudu uređaja po pristupačnim cijenama i performansama primjerenima zahtjevima svakog korisnika, bilo da se radi o uređaju za surfanje, posao ili gaming. U ponudi su laptopi slijedeći proizvođača: TOSHIBA, LENOVO, HEWLETT-PACKARD, DELL, ASUS, ACER

Širok asortiman desktop računara nudi se u Commerce Engineering ponudi. Brojni modeli desktop računara vrhunskih performansi i tehničkih karakteristika ispunit će želje i najzahtjevnijeg kupca.

 

Različite dimenzije monitora vrhunskih brendova kao što su SAMSUNG, PHILIPS, LG, HP, DELL, AOC, ACER, možete pronaći u našoj ponudi. Izaberite za sebe veličinu monitora koja vam odgovara.

 

 

Kada je riječ o server računarima, zbog mnogih specifičnosti ove vrste kompjutera, u ponudi imamo uglavnom servere velikih svjetskih proizvođača: HP, Dell, Fujitsu, IBM. Prodajemo sve vrsta servera, hardvera i softvera vezanog za servere sa montažom, konfigurisanjem i puštanjem u rad na teritoriji cijele BiH..

Commerce Engineering u svojoj ponudi nudi veliki izbor printera i mulfitunkcijskih uređaja po pristupačnim cijenama. Prilikom kupovine printera možete se odlučiti za laserski printer ili inkjet printer poznatih proizvođača - Canon, Epson, HP, Samsung. Dodatno, u našoj ponudi možete pronaći originalne i zamjenske tinte i tonere, što kupovinu čini još jednostavnijom. Novi modeli WiFi printera omogućuju ispis putem mobitela ili tableta, u bilo kojem trenutku.
Adapteri, Baterije za laptope, CD/DVD mediji, Docking stationi i port replicatori, Dodatna oprema, Eksterni CD/DVD uređaji, Eksterni HDD uređaji, Kablovi, Miševi i podloge, Monitori, Printeri oprema, Punjači za laptopp, Skeneri, Sredstva za čišćenje, Stalci za laptope, Slušalice i mikrofoni, Tinte originalne, Tinte zamjenske, Tipkovnice, Toneri original, Toneri zamjenski, Torbe i ruksaci za laptope, SB flash memorija, USB hub, UPS besprekidna napajanja, Web kamere, Zaštitne strujne letve, Zvučnici