O nama

Firma Commerce Engineering d.o.o. je osnovana 2007 godine .Commerce Engineering d.o.o. se bavi prodajom računarske opreme, periferne opreme, softvera, mrežne opreme, video opreme, rezervnih dijelova turbinske opreme, raznih dijelova i komponenti za hidroelektrane, mjerača i sondi za temperaturu, pritisak i raznih elektroničkih komponenti, renomiranih proizvođača; HP, Dell, Toshiba, Sony, Fujitsu, CISCO, IER, Access IS itd. Firma se također bavi i uslugama poslovnog savjetovanja i pružanjem konslutantskih usluga.
Naš cilj je zadovoljan kupac, zato na tržištu nudimo kvalitetne robe renomiranih proizvođača informatičke i druge opreme i pružamo usluge na najvišem nivou. Timom stručnjaka za hardware i software, osiguravamo potpuni “paket održavanja” nakon prodaje opreme našim korisnicima.
U budućnost idemo uz nove tehnologije,  a kvalitetu usluge temeljimo s jedne strane na razumijevanju zahtjeva i sposobnosti analize korisnikovih potreba, te poznavanju potrebnih rješenja i tehnologija s druge.

Zašto nas izabrati?

Sa nama unaprijedite poslovanje, uštedite vrijeme i novac

Finance 

Mi posjedujemo iskustvo

Višegodišnje prisustvo na tržištu i odlična lista referenci.

Finance 

Profesionalnost  i posvećenost

Svakom projektu i kupcu bez obzira na njegovu veličinu smo maksimalno posvećeni.

Finance 

Kvaliteta uz cijenu  na prvom mjestu!

Vodimo računa o rokovima, kvaliteti i cijeni.

Partneri