Vijesti

Tanka mobilna radna stanica HP ZBook 15u dobiva nadogradnju procesora.


HP je predstavio novi HP Zbook 15u prijenosnik za koji kažu da pruža mobilnost uz visoke performanse. Ova mobilna radna stanica težine od 1,9 kg i tek 19,9 mm debljine pokretana je novim Intel Core i5 ili i7 procesorima 7. generacije, dolazi uz 32 GB DDR4 memorije, profesionalnu grafičku karticu AMD FirePro, 2 TB pohrane, dodatni pogon HP Z Turbo Drive G25 i FHD dodirni zaslon ili UHD zaslon.

HP kaže da će korisnici biti zadovoljni dugotrajnom baterijom koja podržava Fast Charge – brzo punjenje do 50 % kapaciteta u samo 30 minuta, a laptop je prošao 120.000 sati ispitivanja u HP-ovom programu Total Test Process te je dizajniran u skladu s MIL-STD 810G standardima.

Korisnici imaju na raspolaganju sustav Windows 10 Pro i bogate značajke AMD-ove FirePro 3D grafike s ISV certifikatom i 2 GB video memorije koja je osmišljena za rad sa svim profesionalnim aplikacijama.

Također navode da je ova mobilna radna stanica puna sigurnosnih i upravljačkih značajki, uključujući HP Sure Start Gen3 – koja nadzire BIOS unutar memorije, dohvaća platformu bez potrebe za intervencijom te vraća BIOS u izvorno stanje, a prilagođena je za centralno upravljanje u tvrtkama.
HP ZBook15u_Touch_G4_with_Hand_Solidworks

Ugrađeni uređaji Trusted Platform Module (TPM), Smart Card Reader i opcijski Finger Print Reader omogućuju zaštitu podataka, podataka za pristup e-pošti i korisničkih podataka.

HP ZBook 15u ima više ulaza, uključujući, USB 3.1 i DisplayPort 1.2.

Mobilne radne stanice HP ZBook opremljene su i softverskim rješenjima HP Remote Graphics Software za rad na daljinu, HP Performance Advisor za optimalnu izvedbu i HP Velocity za pouzdanije i brže mrežne performanse