Vijesti


Umjesto klasičnog prezentera s laserskim pokazivačem, Spotlight je napredan alat koji omogućava da označite i uvećate sadržaj na zaslonu kako biste mogli naglasiti ono bitno.Omogućava vam bez napora kretanje kroz slajdove i interakciju sa sadržajem na udaljenosti do 30 metara. Uz napredni sustav pokazivanja možete istaknuti i uvećati točke na svom slajdu u visokoj rezoluciji kako bi publika ostala fokusirana tijekom vašeg izlaganja. Spotlight ima tipku za reprodukciju videa i linkova, a za razliku od lasera, pokazivač i označeni dijelovi vidljivi su prisutnoj publici kao i onoj uključenoj u video konferenciju.

Spotlight uparite s aplikacijom kako biste se na vrijeme pripremili za prezentaciju. U aplikaciji možete uključiti način pokazivača, postaviti vremenska upozorenja vibracijom ili aktivirati više naprednih funkcija poput kontrole glasnoće. Sama aplikacija će se ažurirati s dodatnim značajkama tijekom vremena tako da ćete sa Spotlightom uvijek imati pristup najnovijim funkcijama u prezentaciji.

Logitech Spotlight se također trenutno povezuje putem USB prijemnika ili Bluetooth Smart  tehnologijom. To je plug-and-play opcija na većini uređaja i kompatibilan je sa svim popularnim aplikacijama za prezentiranje. Osim toga, dolazi s pametnim punjenjem - jedna minuta punjenja daje tri sata korištenja.

Logitech Spotlight prezenter dostupan je od danas na Logitech i Apple internetskim stranicama po preporučenoj cijeni od 135 eura, a u ožujku će biti dostupan u maloprodaji širom svijeta.